BLOGGER IS ON HIATUS. ANY QUESTIONS, PLEASE EMAIL AT sherahshahirah24@gmail.com or ANY OTHER LINKS THAT I'VE PROVIDED IN LINKS SECTION. MERCI, ARIGATOU GOZAIMASU, SYUKRAN, THANK YOU ☺

Members ♪

Tuesday, August 12, 2014

Selamat datang ke Universiti Malaysia Terengganu.



Hi there! It's been awhile. Ha Ha Ha. Tenggelam timbul je aku update entri kan? Buka blog pun just blogwalking and baca entri orang. So, hari ni dengarnya keputusan UPU keluar untuk student lepasan STPM & setaraf right?

Tahniah korang! Tahniah semua! Congratulation! :D Yang tak dapat tak semestinya tak bernasib baik, just rezeki korang tu datang lambat sikit :) Cheer up! Pada yang dapat, tapi bukan universiti pilihan hati, jangan monyok, jangan frust jangan sedihhh... Kita takkan tahu masa depan kita tu macam mana. So, face it with a smile and chin up! Ramai je member yang dulu-dulu sedih frust homesick bagai sebab tak dapat universiti yang diaorang harapkan. Tengok sekarang? Depa lah orang paling bahagia sekali :) Dah nak habis study dah.. Ha Ha Ha.

Okay, yang dapat Universiti Malaysia Terengganu, UMT, jumpa lah ye kat UMT nanti, kalau ada jodoh XD Siapa cakap UMT tak best? Datang dulu maa. Learn the experience. Mana-mana tempat ada dia punya specialty. What's the best at our campus? Well, kalau nak ambil kos berkaitan perairan, such as biologi marin ke, biodiversiti ke, samudera ke, fisheries ke, you choose the right place :) Ini apa yang lecturers, seniors bagi tahu la. sebab ambe ni kos lain, software engineering. Ha Ha Ha.



So, all the best untuk bakal mahasiswa mahasiswi ijazah sarjana muda :) Toodles guy! Assalamualaikum...



Thanks for dropping by :)

Sunday, August 3, 2014

Inche Kopiah.: Tiket Neraka : TV & Internet

Inche Kopiah.: Tiket Neraka : TV & Internet: “Adik tutup mata! Ada iklan Safee Sali Nampak lutut.” “Abang tutup mata! Ada iklan Lisa Surihani promote Jus.” “Mak tutup mata! Ada...

Thanks for dropping by :)

Friday, August 1, 2014

Salam Aidilfitri 1435H



Hi peeps!

Salam Aidilfitri semua! Maaf zahir dan batin. Not too late is it? :)





Selamat Hari Raya!


Andai ada tersilap bicara


Tersilap langkah dan perbuatan


Tersakitkan jiwa
image credit to:Google

Thanks for dropping by :)