BLOGGER IS ON HIATUS. ANY QUESTIONS, PLEASE EMAIL AT sherahshahirah24@gmail.com or ANY OTHER LINKS THAT I'VE PROVIDED IN LINKS SECTION. MERCI, ARIGATOU GOZAIMASU, SYUKRAN, THANK YOU ☺

Members ♪

Friday, March 28, 2014

Sweet day.

Assalamualaikum

Rasa macam julung-julung kali aku update blog ni. Maaflah biarkan terbengkalai.

Today is happy day *and hoping the happiness will remain till the rest of the day*. Satu family datang dari Muo, Johor datang Terengganu. \(^.^)/ Melompat rasa bila dapat mesej dari mak tadi tengahari. HA HA HA. 

Memang asalnya mak nak pergi Kelantan, ada majlis perkahwinan saudara kat sana. Then, mak mesej cakap dah ada kat jalan airport, which is dekat dengan UMT. Then, mak sampai. HO HO HO. tolong mak cari homestay kasi rehat laju laju. 

Mak hantar balik hostel, abah penat drive kereta 8 jam dari Muo. Kat hostel ada karnival, mak belanje satu baju, aqil mula start manja manja ngan aku. :3 So, I sum up my story here. Luls. 

Mak ego, rindu tak nak tunjuk~ Luls. Tu belanja baju, aku suruh rehat kat KT pun dia okay~. Luls. I'm happy :3 TQ makkk :')

Aqil mula sombong balik sebab aku tak ikut naik kereta tadi. Kecik kecik pandai control macho, tak nak bergenang air mata, dia duk tenung kita macam nak telan. Bhahaha XD

Si control macho.


Miss you guys so much. Lots of love, XOXO <3



Thanks for dropping by :)