BLOGGER IS ON HIATUS. ANY QUESTIONS, PLEASE EMAIL AT sherahshahirah24@gmail.com or ANY OTHER LINKS THAT I'VE PROVIDED IN LINKS SECTION. MERCI, ARIGATOU GOZAIMASU, SYUKRAN, THANK YOU ☺

Members ♪

Tuesday, January 28, 2014

Quick Post.

Hi there! Long time no see. Lama dah tak mengemaskini blog ni. Maaf sebab macam bosan je dengan blog ni. HA HA HA.

Apa-apa pun ni quick post, *nak kasi blog nampak la ada tuannya lagi* manfaatkan cuti sebaiknya aku melayan anime tak sudah. Melayan cerita omputih, sampai lebam. HA HA HA. Kononnya nak mantapkan English dengan Bahasa Jepun. Ecehh -_- Tak ambil pon lagi subjek Jepun. ~~~

Aku bahagia sekarang, disamping suami tercinta. Okay -_- Ni tipu. Toksah percaya. Quite a lot of nonsense things here -_- Sorry. Dah nak masuk semester 4 aku bergelar sebagai pelajar degree software engineering, dan baru sekejap tadi sambil tengok hana-saku iroha, aku terfikir, "What I'm gonna be after degree?". Peh. Aku rasa soalan ni tahap KBKK dia tinggi. Dulu cita-cita konon doktor, dentist, memang semua kalau boleh bidang sains je la~ Sampai matrik aku bertahan nak jadi dentist. Bila dah dapat kos ni, aku tak mengeluh pon. Sebab memang aku rasa memang aku ditakdirkan ke sini :) Eceeh. Sebab dulu ade dapat tawaran diploma sains komputer. So, aku tolak tu, dengar kata mak, sambung matrik. Then aku dapat balik kos ala-ala camtu~ Alhamdulillah aku nampak apa yang Allah suruh aku buat :D And then teruskan je la dengan kos ni. Payah? Ada la sikit subjek tu buat aku menangis. Berharap sangat sem 3 punya result naik sikit. Redha yang penting. Husss Haaaa~ What does people says, "Kita hanya mampu merancang, tapi Allah yang menentukan."... A little bit USAHA for what we want, can change our destiny sometimes :) 

Lepas ni, aku bersungguh-sungguh buat apa yang aku nak kan! Ganbarimashou! HA HA HA. Kbaii. :) Assalamualaikum semuaaaaaa <3





Thanks for dropping by :)