BLOGGER IS ON HIATUS. ANY QUESTIONS, PLEASE EMAIL AT sherahshahirah24@gmail.com or ANY OTHER LINKS THAT I'VE PROVIDED IN LINKS SECTION. MERCI, ARIGATOU GOZAIMASU, SYUKRAN, THANK YOU ☺

Members ♪

Wednesday, October 30, 2013

Thanks to Back To Basics blogspot :)

Hi there! Serius lama dah tak update blog ni. Berhabuk dah kot rasanya. Dan post yang kali ni aku nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada Ninie :D Hari tu aku ada la join Giveaway anjuran dia, lama dah GA nya tu. Hadiah pon dah selamat berada di tangan aku setelah sekian lamanya aku dapat. Hahahaha. Masa padat mampat ketat padat sangat-sangat!

Klik untuk ke blog Back to Basics

Ni lah first time aku jadi insan bertuah, dapat jugak second place. Ho Ho Ho. Memang terujalah saat-saat dia umum pemenang tu. Pheww. Aku dapat rantai ni :) It's a great gift though! Thanks again Ninie. ♥ 


Hehehehe. :) FYI : Blog Ninie, dia ada jual macam-macam. Preloved item. Kalau rasa-rasa berminat, singgah dulu kat blog Ninie ni. Bak kata orang ganu, Singgoh betar lu~ *My Ganu language getting better XD* Okay setakat ni saja :) Babai :3



Thanks for dropping by :)

Thursday, October 17, 2013

Buat kesekian kalinya..

Hi there! Fuhh fuhh. Gila lama tak update sini. Busy mengalah perdana menteri, kononnya~ HA HA HA. Untold story. Banyak berkumpul-kumpul dalam kepala ni haaa.
Owner
Banyak benda nak cerita tapi tak semua boleh dicerita. Ye dak? Aku malas sebenarnya. Kalau dah bercerita, memang panjang lebar huraiannya. Kalah esei English yang bakal di submit pada minggu ke 7 ni -_- Hari tu Fakhri ada bagi software SAI. HA HA HA. Try punya try pheww. Jadilah jugak aku tekap lukisan orang tu. (bukan yang atas ni eh) HA HA HA. Pasni try lukis sendiri pulak. *Itu je ke nak cerita? kecoh jemah sorang ni* Okay tak, banyak benda nak buat sebenarnya, tapi curi-curi masa mengupdate blog. Bosan bosan bosan. Tapi kerja still melambak. Laporan Kelab. ESSAY BI ESSAY BI ESSAY BI. Menangis. T^T Okay lah, tujuan nak mengupdate ni nak menunjukkan blog aku insyaAllah tak bersarang lagi. Itu je kot. Assalamualaikum semua. :) Sorry kalau update entri ntah pape.



Thanks for dropping by :)