BLOGGER IS ON HIATUS. ANY QUESTIONS, PLEASE EMAIL AT sherahshahirah24@gmail.com or ANY OTHER LINKS THAT I'VE PROVIDED IN LINKS SECTION. MERCI, ARIGATOU GOZAIMASU, SYUKRAN, THANK YOU ☺

Members ♪

Monday, October 29, 2012

Kembali lagi :D

Assalamualaikum


Lame dah rasanya aku tak berblogging.. Boleh tahan sebulan lah.. HA HA HA :)
Mintak maaf jugak pada yang sudi singgah blog aku ni, sebab tak update-update dengan entri baru..
Sorry sangat sangat ye...


Last update haritu, nak masuk UMT... Memang berkurunlah aku tak update blog ni :) So, amacam life korang kat Universiti ? *lambat sgt tanya, orang dah nak cuti sem dah* Aku kat UMT boleh tahan busy la.. haha.. Perasaan rindu nak mengupdate blog tu memang ada.. sangat3... HA HA HA :P


Ha, lagi satu.. Minggu ni student Matrikulasi PSPM kan ? Teringat time dulu masa kat matrik :) Rindu saat itu.. Adik aku dok tengah berjuang jawab soalan Sains Komputer sekarang ni..  HE HE.. Jawab elok elok... :) Okey lah, babai .. Aku kekeringan idea ni... :)




Thanks for dropping by :)