BLOGGER IS ON HIATUS. ANY QUESTIONS, PLEASE EMAIL AT sherahshahirah24@gmail.com or ANY OTHER LINKS THAT I'VE PROVIDED IN LINKS SECTION. MERCI, ARIGATOU GOZAIMASU, SYUKRAN, THANK YOU ☺

Members ♪

Friday, January 13, 2012

MUET result.. bersyukur lah~

Assalamualaikum..
pit...pit...pit..

lama sudah aku tinggalkan blog ni.. fuhh~ sekarang memang busy gila.. seriuss~ macam-macam nak kena buat.. Nasib lah esok hari sabtu, kalau tak, ade kelas lah jawabnya~ huwaaa~ Semalam aku dah cek MUET.. okeylah resultnye.. mula-mula tu macam terkejut jugak sebab tak caye dapat result sebegitu rupa.. yang takutnya, result MUET aku tuh diterima tak oleh mana-mana u?? hurrmm~ risau-risau...

apa boleh buat sekarang nih, just berdoa pada Allah SWT je lah.. mohon pintu rezeki tu terbuka luas dimana-mana. ingatkan nak repeat, tapi takut nak amek risiko. hoho~ tak pelah, sekarang aku kena belajar erti REDHA dan BERSYUKUR. tak semua orang dapat apa yang di targetkan.. so, benda first sekali yang aku kena ingat.. BESYUKUR..  Alhamdulillah~ ade jugak u yang terima budak MUET yang dapat band __ kan?
*haha, tak nak tulis dapat berape~~*

babai~ ciao dulu.. salam~

Thanks for dropping by :)

Tuesday, January 3, 2012

yuhuuu, esok sekolah.. ^^

Assalamualaikum..
ngeengg~ huwaa.. update lagi.. yeah ! esok sekolah dah start semula... yeay!!
really excited.. muahahaha... >___<
oppss~ lupe, aku dah tak sekolah dah~ hoho... serius memang duduk kat matrix ni tak perasan pun yang sekarang dah bulan satu,  and tak tau pun yang adik aku dah nak masuk sekolah balik...
huh =___="

kepada yang masih bersekolah, good luck yer... belajar rajin-rajin...
jangan selalu "TIDO" dalam kelas..
jangan selalu "BERANGAN" dalam kelas..
jangan selalu "BERCAKAP" dalam kelas...
n paling penting,,, jangan sekali-kali LAWAN cakap cikgu.. ^^
*hehe, nasihat paling terbaekk skali*

my buddy pun dah pergi sambung study balik.. nampaknya, pas ni dia pun busy lah kot... hoho.. ^^
to my buddy, good luck tau kat sane... ko dah kat sane, jangan lupe aku yang baek nih.. hakhakhak.. ^^
sayaangg koo.. huwahahahaha~

good luck buddy !
babai ~ salam.. ^^,

Thanks for dropping by :)