BLOGGER IS ON HIATUS. ANY QUESTIONS, PLEASE EMAIL AT sherahshahirah24@gmail.com or ANY OTHER LINKS THAT I'VE PROVIDED IN LINKS SECTION. MERCI, ARIGATOU GOZAIMASU, SYUKRAN, THANK YOU ☺

Members ♪

Saturday, December 24, 2011

tak sangka.. hoho

assalamualaikum...

rindu gila nak post entri.. huwaahh~ *teruja*
tengok dari tajuk yang kat atas tuh, korang agak2 ape ek?
okeylah, malas nak berkias2 dah..

ape yang tak disangkanya, aku masuk nasyid ..!
haha.. okey~ *tak terkejut pun* alah pertandingan nasyid ni diadakan dalam matrix je..
sempena minggu inovasi kesenian islam.. aku ni memang dah pasang niat awal2 dah, lau ade
pertandingan nasyid, aku nak cuba nasib.. so, i had follow my intention, to take part in..
hoho... i build a group.. well, almost of them are my classmate.. ^.^
*never thought that I can build a group* hahaha..
naik jer cuti krismas ni, terus bertanding..
berdebar2 seyh! nak tau name group kitaorang?
WARDATUNNUR... hebat tak? kihkihkih... wish us luck yew for this
competition... so nervouuss~

lagi satu benda tak sangka..! BFF aku yang telah meninggalkn satu praktikum
kami tu, datang secara tiba2 macam ninja!! so surprising.. dia datang sebab ada hal..
hoho~ and then benda pertama yang dia tuntut kat aku,, CHO-CO-LA-TE.. =.="
Tapi hari tuh dia datang sekejap jek.. -__-"
ade lah jugak rase sedih sebab jumpa sekejap je.. pastu terus balik.. maklumlah,
rumah dia jauuhhh~~ hehe..



okeylah,, chiao dulu... assalamualaikum

psst: sekarang ni byk benda dah berubah, tak kira lah biotic or abiotic... *x tau cari maksudnya*
ngehehehe

Thanks for dropping by :)

fuuhh~ update lagi untuk 3 minggu!

assalamualaikum..
haiyaa, dah lame tak bukak blog berhabuk nih... fuhfuh~
banyak pulak cerita yang nak dicerita..
memang banyak gilaa~ sekarang nih dah masuk semester kedua kat matrik...

result pun dah dapat... tak nak cakap banyak, just, praise to Allah SWT, I've got good pointer.. ^^
time tuh, tengah nangis sebab happy, jadi makin sedih gile pulakkk..
one of my friend couldn't make it through for second sem, and I'm totally sad and totally despair~
boleh kate kan BFF lah.. aku nangis 3 hari 3 malam *serious tak pernah buat macam nih*
ape yang dia boleh cakap, "don't cry"..
perghh~ lagi meleleh air mata aku macam sungai Nil... T-T
sayang gila kot aku kat member aku sorang ni... tempat paling best untuk aku share probs..

yup, susah nak cari kawan yang betul2 membantu kita bila susah... susah sangat.. dulu kat sekolah aku ade wanie, macam2 boleh aku cerita kat dia.. sekarang nih, aku kat matrik dia kat UiTM kuala pilah... jauh2~
Alhamdulillah aku ade si dia nihhh~

rindu gila, nak gaduh ngan dia,
rindu gila nak mintak belanja kat dia,
rindu gila nak study sesama,
wahahahahaha~

BFF like this!

p/s: to nyah!! wherever you be, i will always pray for your success! gambateh!

Thanks for dropping by :)